Genveje


Ballerup Kommune

Om Ballerup Kommune

Ballerup Kommune satser på at gøre sunde vaner til en helt naturlig del af borgernes hverdag. Ballerup Kommune vil være Danmarks sundeste kommune, hvor det sociale ansvar involverer alle. Derfor udfordrer vi hinanden og skaber nærhed og tryghed om den enkelte.

Vi satser på grøn puls – sund puls. Med fokus på mennesker og deres ressourcer er motion, idræt og sund kost højt prioriterede indsatsområder i hele kommunen.  Motto: "Vi satser på mennesker".

Der er mulighed for læring i forhold til såvel kronikerforløb og  forløb inden for de 8 folkesygdomsområder. Det drejer sig om komplekse og sammensatte sygdomsforløb fx somatiske diagnoser som cancer, diabetes, urinsyregigt, venøse og arterielle lidelser m.m.. Igen andre er demente eller i deres terminale forløb. Et kompleks sygeplejefagligt billede. Dvs. en bred vifte af sygeplejefaglige problemstillinger indenfor stort set alle specialer. Fx fysiske, psykiske og sociale sundhedssvigt og normal aldring. Borgergrundlaget spænder bredt med mangfoldighed i etnicitet og sociallag.

 Modul 6 foregår i hjemmeplejen og på plejecentrene. Endvidere planlægges der et forløb med sundhedsplejerskerne.  

 Se mere Ballerup Kommune.

 Kilde: Godkendelse af Ballerup Kommune  

Præsentation af kliniske undervisningssteder