Genveje


Gribskov Kommune

Gribskov Kommune vil være kendt som et sted i Danmark med en enestående natur og kulturarv og levedygtige lokale miljøer, hvor bl.a. børnehaver, skoler, kultur, idræt, natur og erhverv sammen skaber rammen for lokale fællesskaber.

Gribskov Kommune vil være kendt som en nytænkende kommune, der arbejder målrettet for at give borgerne mest mulig kvalitet for pengene. Vi ønsker at tilbyde fleksible løsninger, der i vid udstrækning tager udgangspunkt i den enkelte borger og det enkelte lokalmiljø, og som derfor afspejler den mangfoldighed, der kendetegner kommunens borgere og egnen.

Gribskov Kommunes sundhedspolitik (pdf)

Gribskov Kommunes forebyggelsesstrategi (pdf)

Gribskov Kommunes kvalitetsstandard for klinisk undervisning af studerende (pdf) på uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje

De studerende vil være tilknyttet sundhedsområdet der er delt i en driftsdel og en myndighedsdel. De kliniske undervisningssteder hører under driftsdelen. Driftsdelen består af tre større leverandører der også leverer sygepleje: Pleje Gribskov, Aleris Omsorg og Attendo Care, og en del mindre leverandører der ”kun” leverer personlig pleje og praktisk bistand.

 
Du kan læse mere om Gribskov Kommune her: www.gribskov.dk

Præsentation af kliniske undervisningssteder