Genveje


Kontaktpersoner

PH Metropol og UC Diakonissestiftelsen har tilknyttet tre kontaktpersoner, der arbejder med koordinering af klinisk undervisning og kontakt til de kliniske samarbejdspartnere

For Metropol/UC Diakonissestiftelsen er kontaktperson for fælles klinisk koordinering Hanne Sonne Riis. Hanne er klinisk koordinator på tværs af hele uddannelsen og tager sig af koordinerende opgaver med de kliniske samarbejdspartnere i kommuner og regionen samt forskelligartede spørgsmål om klinisk undervisning fra studerende, kliniske samarbejdspartnere, studieservice og undervisere.

Administrativ medarbejder Pernille Lunde står blandt andet for administration af godkendelse som klinisk undervisningssted, tilmeldinger til dialogmøder og andre samarbejdsfora samt opdatering af KURH.dk.

Kontaktperson for UC Diakonissestiftelsen er klinisk koordinator Charlotte Kragh, som tager sig af kontakten med de kliniske samarbejdspartnere i primær og sekundær sektor. Samtidig er hun bindeled mellem de studerende og de kliniske undervisningssteder samt besvarer spørgsmål om kliniske undervisningsforløb fra studerende, studieadministration og undervisere.