Genveje


Kontaktpersoner

Københavns Professionshøjskole og UC Diakonissestiftelsen har tilknyttet fire kontaktpersoner, der arbejder med koordinering af klinisk undervisning og kontakt til de kliniske samarbejdspartnere

For Københavns Professionshøjskole Nørrebro og UC Diakonissestiftelsen er der en fælles klinisk koordinator. Charlotte Bjørn er klinisk koordinator på tværs af uddannelsesstederne og tager sig af koordinerende opgaver med de kliniske samarbejdspartnere i kommuner og regionen samt forskelligartede spørgsmål om klinisk undervisning fra studerende, kliniske samarbejdspartnere, studieservice og undervisere.

Faglig koordinator Patricia Paz Elkan står blandt andet for organisering og administrering af godkendelse som klinisk undervisningssted. Hun tager sig af opgaver med de kliniske samarbejdspartnere og understøtter diverse samarbejdsfora samt er webmaster for hjemmesiden KURH.dk.

Kontaktperson for UC Diakonissestiftelsen er Hanne Krogager, som tager sig af kontakten med de kliniske samarbejdspartnere i primær, somatik og psykiatri. Samtidig er hun bindeled mellem de studerende og de kliniske undervisningssteder samt besvarer spørgsmål om kliniske undervisningsforløb fra studerende, studieadministration og undervisere.

Kontaktperson for Københavns Professionshøjskole Hillerød er klinisk koordinator Annette Vogelsang Rieva, som tager sig af kontakten med de kliniske samarbejdspartnere i primær, somatik og psykiatri.