Genveje


MRSA

MRSA står for Methicillinresistent Staphylococcus Aureus (MRSA)

Du skal undersøges for MRSA, hvis du inden for de seneste 6 måneder er i risiko for at have haft eller kan have haft kontakt med personer, der er smittet af MRSA fx under udlandsophold, afdelinger/bosteder, hvor der er/har været udbrud af MRSA eller bor sammen med en person, der er MRSA-positiv. 

Du skal som studerende selv informere klinikstedet om udvekslingsopholdet og forevise testresultatet til den kliniske underviser. Du må gerne begynde i klinik selvom testresultatet ikke foreligger. Klinikstedet skal grundigt instruere dig i håndhygiejne og sikre at du kan følge forskrifterne. Efterfølgende må du gerne have direkte patientkontakt, mens testresultatet afventes.

Studerende på Københavns Professionshøjskole Nørrebro og UC Diakonissestiftelsen skal kontakte Infektionsmedicinsk afdeling, Hvidovre Hospital og studerende på Københavns Professionshøjskole Hillerød skal kontakte egen læge.
 
Infektionsmedicinsk afdeling 144, Hvidovre Hospital.
Hvidovre Hospital, Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre.

Ring I forvejen og aftal tid:     
Telefon: 38 62 29 32
Dagligt mellem 9:00 og 14:30

Du skal oplyse, at du har været i udlandet på udvekslingsophold. Medbring og forevis studiekort.

Den studerende skal selv informere klinikstedet om udvekslingsopholdet og forevise testresultatet til den uddannelsesansvarlige.