Gå til indhold
Søg

Information om uddannelsen

Her finder du information om sygeplejerskeuddannelserne på KP og UC Diakonissestiftelsen. Inden hvert semester bliver der offentliggjort nye litteraturlister og semesterbeskrivelser.

Indhold og opbygning

Udrejse

Det er muligt at søge om udveksling til KPs europæiske destinationer i dele af forløbet. Hvis du er interesseret i at vide mere om dine muligheder for udveksling, skal du kontakte internationalt team v/ Lisbeth Vinberg Engel lien@kp.dk .

Eller UC Diakonissestiftelsen v/ Mie Østergaard Jørgensen mioj@ucdiakonissen.dk

Studieordningen

Studieordning for sygeplejerskeuddannelsen

Studieordningen for sygeplejerskeuddannelsen kan tilgås i nedenstående link.

Studieordningens bilag 5 er i foråret 2024 blevet revideret med det formål at forenkle forudsætningskravene i den teoretiske del af uddannelsen. Den reviderede studieordning træder i kraft den 1. september 2024.

Studieordningsændringerne er godkendt af KP’s direktion, Uddannelsesudvalget og Censorformandsskabet for sygeplejerskeuddannelsen.

Semesterbeskrivelser

Her finder du semesterbeskrivelserne for efterårssemesteret 2024. De nedenstående semesterbeskrivelser er kun gældende for de ordinære forløb på sygeplejerskeuddannelsen. Du finder de projektrelaterede semesterbeskrivelser under “projekter”.

Tidligere semesterbeskrivelser

Anbefalet litteratur

Her finder du den anbefalede litteratur for alle semestre på Sygeplejerskeuddannelsen. Vær opmærksom på, at der anvendes forskellige litteraturlister i hvert uddannelsesrum samt på Diakonissestiftelsen.

I udgangspunktet bruges litteratursystemet APA (American Psychology Assiociation). Dette er dog ikke gældende for nogle af de tidligere litteraturlister. Uddannelsen anbefaler, at der bruges APA.

Du kan læse mere om kriterierne for litteraturen her.

Diakonissestiftelsen:

Tidligere litteraturlister

Her finder du litteraturlister fra tidligere semestre.

Indrejsende studerende

Vejledning om indrejsende studerende i klinik tilknyttet Københavns Professionshøjskole:

Studievejledning

Find kontaktoplysninger for Studievejledning på KP: Her
Find kontaktoplysninger for Studievejledning på Diakonissestiftelsen: Her